Durf te doen

De Covid-19 tijd zorgt bij iedereen voor een tijd waarin omdenken gevraagd  wordt. Iedereen komt er op zijn of haar manier mee in aanraking. Daarmee hebben we samen een grote gemene deler. 

Juist nu, maar zeker ook de POST-COVIDTIJD biedt voor iedereen kansen en wordt er ruimte geboden voor bezinning…..

Inzichten en ontwikkelingen die in de dynamiek van deze tijd mee bewegen.  Jij die zowel privé als zakelijk in je doen en laten wordt aangesprokenen. Daardoor gebeurd er veel met jou als persoon en draait je persoonlijke ontwikkeling op volle toeren.

Stap daarom eens weg van regels, processen en middelen. Wat gebeurd er met jou? Hoe speel je op de steeds veranderende situatie in? Welke kwaliteiten kun je aanspreken en zijn er leerpunten die nu worden uitvergroot? Welke bijdrage lever je thuis en m.b.t. al dan niet werk? Wat doet dit alles met jouw houding en gedrag?  Ben je tevreden met het pad dat je bewandelt en stap je er met regelmaat buiten om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen?  Kortom wat verrast je in deze tijd aan je zelf?

Beantwoord deze vragen eens. Zo ontstaat er een duidelijke persoonlijke schets van dat wat je meeneemt de POST-COVIDTIJD in?  Kijk naar jezelf en zet de veranderingen om in concrete acties. Laat  het geleerde niet verloren gaan en vertaal leerpunten naar duidelijke leerdoelen. 

Dit is de tijd, ook jouw tijd! 

Durf te ondernemen, durf stappen te zetten en durf vooral oprecht te zijn naar jezelf.

Over mij

DOEN! is mijn motto. Onder ‘doen’ versta ik het stimuleren, faciliteren en ontplooien van talent. Daarmee sta ik voor een maatwerk aanpak, passend bij organisatie en medewerker.

Recent Posts

Of: schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Geen zorgen, je ontvang van mij alleen berichten die je daadwerkelijk helpen in je eigen ontwikkeling.