Het is OK om gewoon te zijn

De nieuwe generaties ontwikkelen zich snel. Weinig beperkeingen en alles is mogelijk. Je geeft dit mee aan je kinderen met als doel hen zo vrij mogelijk te laten denken in hun eigen ambities. Is dit wel de juiste manier? Geldt dit alleen voor kinderen of ook voor de huidige medewerkers?

Erg interessant interview. Voor meer informatie en andere interviews bekijk de volgende link:
https://zwijgenisgeenoptie.be/

Picture of Jos Smeets

Jos Smeets

Laat een reactie achter!

Over mij

DOEN! is mijn motto. Onder ‘doen’ versta ik het stimuleren, faciliteren en ontplooien van talent. Daarmee sta ik voor een maatwerk aanpak, passend bij organisatie en medewerker.

Recent Posts

Of: schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Geen zorgen, je ontvang van mij alleen berichten die je daadwerkelijk helpen in je eigen ontwikkeling.