Ondernemers dynamica

Een prikkelend verhaal wat toch vragen oproept of het  huidige “crisisbeleid” wel de juiste weg inslaat. Logisch dat er aandacht is voor de vitale beroepen die dagelijks keihard werken om te helpen. Maar er is meer dan……  Het gaat niet goed met de economie ondanks dat alle ondernemers, maar eigenlijk iedereen, wordt gevraagd juist een lange adem te hebben. Het lange termijn effect wordt mijns inziens te weinig belicht terwijl hierbij juist de ondernemers de helpende hand kunnen bieden. 

De rekening wordt later gepresenteerd. Hoe wordt dan met de vitale beroepen omgegaan? En wat wordt door wie betaald? Het zal toch niet zo zijn door weer te gaan bezuinigen? Saamhorigheid, verbinden en krachtig doorpakken zijn juist termen die bij ondernemen passen. Dus volgens mij juist nu ook in dit kader belangrijk zijn. Maar dit wel gezien dient te worden in een bredere context. Laten we gezamenlijk verder kijken dan alleen vandaag maar vooral wat we voor elkaar nu en de toekomst kunnen doen. Samen een vuist maken: Ondernemers dynamica inzetten om in beweging te blijven. Durven en doen!

Benieuwd naar de visie van een ondernemer? Bekijk dan onderstaande video!

Laat een reactie achter!

Over mij

DOEN! is mijn motto. Onder ‘doen’ versta ik het stimuleren, faciliteren en ontplooien van talent. Daarmee sta ik voor een maatwerk aanpak, passend bij organisatie en medewerker.

Recent Posts

Of: schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Geen zorgen, je ontvang van mij alleen berichten die je daadwerkelijk helpen in je eigen ontwikkeling.