Werkklimaat Spoedeisende Hulp Laurentius meest positief volgens onderzoek IZZ

Werkklimaat spoedeisende hulp Laurentius het meest positief beoordeeld. Een resultaat om trots op te zijn. Op basis van een partnership mede vorm mogen geven aan het teamontwikkeltraject van het SEH team Laurentius. Daar waar mensen het heft in eigen hand hebben genomen om deze uitkomst voor hun team te bewerkstelligen. Ik bedank de organisatie voo het in Jos-S gestelde vertrouwen. Een voorbeeld waarbij krachten bundelen mede geleid heeft tot succes! Thnx.

Benieuwd naar het onderzoek. Klik op onderstaande link:

https://www.laurentiusziekenhuisroermond.nl/over-laurentius/actueel/werkklimaat-spoedeisende-hulp-laurentius-meest-positief-volgens-onderzoek-izz

Picture of Jos Smeets

Jos Smeets

Laat een reactie achter!

Over mij

DOEN! is mijn motto. Onder ‘doen’ versta ik het stimuleren, faciliteren en ontplooien van talent. Daarmee sta ik voor een maatwerk aanpak, passend bij organisatie en medewerker.

Recent Posts

Of: schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Geen zorgen, je ontvang van mij alleen berichten die je daadwerkelijk helpen in je eigen ontwikkeling.